Kuukausitapaamiset

Kotokartanossa, Kaakkumäentie 1-3

Tervetuloa kahville klo 12.30 alkaen.
Klo 13 jatketaan asiasta ja asian vierestä.

Mielenkiintoinen esitys meneillään kuukausitapaamisessa

Tulevat kuukausitapaamiset ja  aiheet

to 21.11.
Yhdistyksen syyskokous

Vierailijana EVA:n johtaja Emilia Kullas
EVAn tutkimukset ovat luotsanneet suomalaisten arvoja ja asenteita vuodesta 1984

Joululounas Hirvihaaran kartanossa

Perinteinen maittava joululounas ja jälkiruoka + kahvit.
Hinta 45 eur. Maksu matkatilille FI54 5282 0120 0987 91,
viite 12124 ja maksun eräpäivä 1.12.2019.

Ilmoittautumiset Ritva Friman ; 050 3819 201 tai ritva.friman@msoynet.com

Kuljetusta tarvitseville järjestetään yhteiskyyti Seurojentalon parkkipaikalta, lähtö kello 12.15.  Liikuntarajoitteiset haetaan kotoa. Mikäli tarvitset kuljetusta tai kotoa hakua niin kerro siitä Ritvalle ilmoittautumisen yhteydessä.

Menneet  kuukausi-tapaamiset 2019

17.1.
Yleiskaava-arkkitehti/ Arkkitehti SAFA
Johanna Sääksniemi
Mäntsälän yleiskaava 2050

to 21.2.
Yhdistyksen kevätkokous
Kihlakunnan syyttäjä, varatuomari Pihla Keto-Huovinen
Yleinen turvallisuus

to 21.3.
Yhdistyksen uusien kotisivujen ja
uuden jäsenrekisterin esittely.
Mauri Isokääntä ja Teuvo Jatila
Piirin edunvalvontateemojen esittely
Hannu Heikkilä

Hannu Heikkilä ja Mauri Isokääntä

Hannu Heikkilä ja Mauri Isokääntä esittelivät yhdistyksemme tulevia tapahtumia kotisivujemme avulla. Sivut ovat hyvä apu meille kaikille jäsenille, voimme etsiä itseä kiinnostavia tapahtumia ja ilmoittautumisohjeet löytyvät ko tapahtumien sivuilta.

to 18.4.
Virsilaulutilaisuus Kotokartanossa
Mäntsälän seniorit järjestivät kaikille avoimen virsilaulutilaisuuden.
Tilaisuuden  juonsi Kimmo Laine,  laulattajana toimi Pekka Itkonen ja puheenvuoron käytti Pekka Panula.
Seniorikuoro oli myös mukana.

16.5.19

Yrityskehityksen toimitusjohtaja Harri Kari

Saimme kuulla Harri Karin kattavan ja innostavan katsauksen kunnan tämänhetkisestä yrityskehityksestä ja siihen liittyvästä yrityspolitiikasta sekä kuntaan sijoittuneiden hankkeiden toteutuksesta joka Mäntsälän kunnassa vaikuttaa joustavalta ja yritysmyönteiseltä.Tuloksena olemme saaneet useita yrityksiä kuntaamme. Yritysten kuntaan kotiutumisen myötä on kunnan työpaikat ja verotulokertymä lisääntyneet.Tämä vaikuttaa myönteisesti kunnan kehitykseen ja meidän kaikkien kuntalaisten hyvinvointiin.

16.5.19 kokousosallistujia

19.9.  Lihasvoimasta lisää puhtia Personal trainer, hyvinvointi- ja terveysvalmentaja
Pentti Mikkonen

Kuukausitapaamisen aluksi lauloimme yhdessä " Kultainen nuoruus " Arvo Räsäsen johdolla.

PT Pentti Mikkonen kertoi liikunnan merkityksestä senioreille ja antoi erinomaista opastusta eri liikuntamuotojen hyödyntämisestä. Tarkemmin Mikkosen ajatuksiin voi perehtyä hänen julkaisemassaan kirjassa " Entisten nuorten hyvinvointi"

to 17.10. "GO GO-SLOW GO-NO GO”
Ikäihmisten asioista kertoi politiikan moniottelija
ja kokenut hyvinvoinnin kehittäjä, varatuomari