Kuukausitapaamiset vuonna 2020

Kevään 2020 kuukausikokoukset maalis-,huhti- ja toukokuulla on peruttu koronavirus-pandemian vuoksi.

Näillä näkymin seuraava kuukausitapaaminen on 17.9. Kulttuurimeijerillä. Lopullinen päätös 17.9. tapaamisen järjestämisestä tehdään elokuulla pande,mian tilanteen mukaisesti.
Tervetuloa kuukausikokoukseen kahville aina klo 12.30 alkaen. Klo 13 jatketaan asiasta ja asian vierestä.

Tulevat kuukausitapaamiset ja  aiheet

to 17.9.2020
Pankkiasioinnin nykytila
Toimitusjohtaja Heikki Kananen, Mäntsälän Osuuspankki

to 15.10.2020
Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän toiminnan esittely ja tilanne
Esittelijä ja alustaja ilmoitetaan myöhemmin

to 19.11.2020
Yhdistyksen syyskokous
Onko syytä pelätä ilmastonmuutosta ?
Professori Erkki Jatila

to 10.12.2020
Joululounas ja pikkujoulu

Toteutuneet kuukausi-tapaamiset 2020

16.1.2020
Kunnan tehtävät hyvinvoinnin edistäjänä
Hyvinvointikoordinaattori Vuokko Leirimaa, Mäntsälän kunta

Kuukausitapaamiset siirtyivät vuoden alussa seurakuntakeskuksen alasaliin. Tammikuun kokouksessa oli paikalla 60 senioria ja tunnelma oli lämmin ja läheinen.

Vieraamme Mäntsälän kunnan hyvinvointikoordinaattori Vuokko Leirimaa kertoi kunnan tehtävistä hyvinvoinnin edistäjänä. Alustusta seurasi vilkas keskustelun pääosin tutuista senioreita koskevista aiheista.

to 20.2.2020
Seurakuntakeskuksen yläsalissa, Urheilutie 1
Yhdistyksen kevätkokous
Liikunnan ja kehonhuollon merkitys
PT Lennu, Lennu Backman-Elovirta

Kokous oli samalla syntymäpäiväkahvitus ja emäntä Sirkka Päivärinta apuemäntineen oli hoitanut kauniit kattaukset ja pöytäkoristelut joten herkullisen kakkukahvituksen lisäksi saimme nauttia myös silmänruokaa.

Puheenjohtaja Hannu heikkilä esitteli aluksi kevään toimintaa ja tulevia tapahtumia. Toivomus on että kun uutta tietoa tulee, niin voimme seurata ja virkistää muistiamme kotisivujen tiedoista.

Lennu Backman-Elovirta jatkoi terveyteen ja toimintakykyyn liittyvistä asioista joihin meidän senioreiden on tärkeää kiinnittää huomiota jokapäiväisessä arjessa ja niistä muistuttaminen ja ajankohtainen tieto on jokaiselle meistä "omaa pääomaa" johon voimme itse vaikuttaa.

Kevätkokous sujui reippaassa tahdissa Liisa Simovaaran johdolla.

Alla ed. vuoden kuvasatoa

Perinteiselle joululounaalle 12.12.2019 osallistui noin 90 senioria.
Emäntämme sai huomionosoituksena kultaisen ansiomerkin vuonna 2019.
Arvo Räsänen säesti yhteislauluja