Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020 sanallisessa muodossa on saatavilla alla pdf- liitteenä.

Vuoden 2020 toimintakalenteri on jaettu jäsenille. Toimintakalenterin saat myös pyytämällä yhdistyksemme sihteeriltä Ritva Frimanilta tai jäsenrekisterinhoitajalta Teuvo Jatilalta.

On syytä huomioida, että  painetun toimintakalenterin tiedot saattavat muuttua vuoden edetessä . Näiltä kotisivuilta voit aina varmistaa ajantasaiset tiedot kalenterissa esitetyistä tapahtumista.

Yksityiskohtaisemmat tiedot kaikesta toiminnastamme löydät aina näiltä kotisivuilta. Tapahtumistamme ilmoitamme myös Mäntsälän Uutisten seurapalstalla. Lisäksi jäsenistölle jaetaan tiedotteita toiminnastamme sähköpostiviesteillä lähes kuukausittain.

Tiedotamme toiminnastamme myös osallistumalla aktiivisesti paikallisiin messuihin ja vastaaviin tapahtumiin.

Harrastemessut 2019
Mäntsälän kesän avajaiset 2019
Ikäihmisten liikuntapäivä 2019
Toimintamme esittelyä kunnan järjestämässä "katutapahtumassa"