Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 sanallisessa muodossa on saatavilla alla pdf- liitteenä.

Toimintakalenteri vuodelle 2019 on painettu kirjapainossa ja se on jaettu jäsenille. Toimintakalenterin saat pyytämällä yhdistyksemme sihteeriltä Ritva Frimanilta tai jäsenrekisterinhoitajalta Teuvo Jatilalta.
Toimintakalenteri on saatavilla myös alla pdf-liitteenä.

On syytä huomioida, että painettu toimintakalenteri ei ole enää kaikilta osin ajan tasalla. Näiltä kotisivuilta voit aina varmistaa ajantasaiset tiedot kalenterissa esitetyistä tapahtumista.

Yksityiskohtaisemmat tiedot kaikesta toiminnastamme löydät aina näiltä kotisivuilta.
Tapahtumistamme ilmoitamme myös Mäntsälän Uutisten seurapalstalla. Lisäksi jäsenistölle jaetaan tiedotteita toiminnastamme lähes kuukausittain

Toimintamme esittelyä kunnan järjestämässä "katutapahtumassa"