Kulttuuri- ja muut matkat

llmoittautumiset teatteri- ja konserttiesityksiin ja matkoille :
Joko Tapahtumat-sivun tapahtumakalenteriin tai
Leila Heikkilälle,  050 3843924,  leila.heikkila46@gmail.com
ellei tapahtuman yhteydessä toisin mainita.

Osallistumismaksu matkatilille FI54 5282 0120 0987 91 ellei tapahtuman yhteydessä toisin mainita. Muista myös viitenumeron käyttö.

Muista aina ilmoittautua tapahtumaan tapahtumakalenterin kautta tai Leilalle  tai muulle tapahtuman yhteydessä mainitulle henkilölle. Pelkkä osallistumismaksun maksaminen ei ole riittävää.

Jos olet epävarma "olenko ilmoittautunut" niin varmista mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä ko. yhteyshenkilöltä tilanne.

Ohjelmaan tulee lisää konsertti-, teatteri- ja muita taide-elämysmatkoja sekä retkiä ja tapahtumia. Niistä kerrotaan aina täällä kotisivuillamme , Mäntsälän Uutisten seuratoimintapalstalla, tiedotteissa ja tapaamisissa.

Tulevat tapahtumat 2020

Ma 30.11.2020 Club for Five ja Ilmavoimien Big Band ON PERUUTETTU

Korona-pandemian vuoksi asetettujen kokoontumisrajoitusten vuoksi peruutettu.

Uusi ajankohta konsertille 26.3.2021.

Ke 9.12.2020 KIRKA Kouvolan kaupunginteatteri ON PERUUTETTU

Uusi ajankohta esitykselle on la 6.3.2021. klo 14.00

Su 13.12.2020 Piirin kirkkopyhä Porvoon tuomiokirkossa

Menneitä tapahtumia vuonna 2020

Su 6.1.2020
Strauss iloa Finlandiatalolla - konsertti

La 18.1.2020
Nunnia ja konnia, Lahden kaupunginteatteri

Su 16.2. 2020 klo 15:00 Joutsenlampi Lahden Sibeliustalolla

The Moscow Ballet Theatren upea klassikkobaletti Joutsenlampi hurmasi meidät upealla esityksellään. Tämä oli samalla Anja ja Kimmo Laineen viimeinen matkavastaavina järjestämä retki. Seniorit kiittävät lämpimästi Anja ja Kimmo Lainetta hienojen matkojen järjestelyistä. Tervetuloa Leila ja Aija uusiksi matkavastaaviksi!

Pe 6.11.2020 Saituri Lahden kaupunginteatterissa

Molieren Saituri-näytelmä Lahden kaupunginteatterissa tavoitti lähes 30 Mäntsälän senioria. Vuonna 1668 ensiesityksensä saanut vanhasta ja rikkaasta saituri Harpagonista kertova komedia ei ole menettänyt vuosisatojen kuluessa ydintään vaan puhuttelee katsojaansa yhä nyt bitcoinien ja osakesijoitusten aikana samoin kuin kulta- ja hopeakolikoiden ajalla.

Näytöksen kruunasi esityksen jälkeinen näyttelijä Tapani Kalliomäen tapaaminen: Pääsimme kuulemaan näyttelijän työstä ja siitä, miten teatteri ja näyttelijät ovat  sopeuttaneet toimintaansa nykyiseen korona-aikaan.

Turvajärjestelyt sekä matkan ajan ja että teatterissa toimivat moitteettomasti. Vastuuntuntoiset seniorit olivat varustautuneet maskein tai suojapleksein koko ajan pl. väliajan kahvittelu.  Hyvä me !!

Teatterimatka oli rentouttava ja piristävä kokemus kaiken kaikkiaan. Varsinkin kun edellisestä vastaavasta seniorireissusta oli jo yli puoli vuotta aikaa. Mutta vielä on pari teatterimatkaa ohjelmassamme tämän syksyn aikana.