Sauvakävelykerho

Kerhon tavoitteena on ylläpitää ja kehittää fyysistä kuntoa ja mielenvireyttä. Kerhotapaaminen aloitetaan lämmittely-venyttelyllä, jonka jälkeen teemme  45 – 60 minuutin yhtäjaksoisen sauvakävelyn ja  päätteeksi vielä  loppuvenyttely.
Kävelyssä jakaannutaan tarpeen mukaan sellaisiin ryhmiin, että jokaiselle löytyy sopiva vauhti ja matka.

Vetäjät ja lisätiedot
Eeva Isokääntä, 0400 821473, eeva.isokaanta@elisanet.fi
Raimo Koskenkanto, 040 0576365, raimo.koskenkanto@gmail.com

Kerhopäivä joka toinen maanantai klo 10.00 – 11.30. Kokoontumispaikkana Seurojentalon parkkialue, Huvitie 3, ellei erikseen toisin sovita.

Seuraava kerhopäivä on maanantaina 25.11.

Seuraavat kerhopäivät syyskaudella ovat  :
25.11. ja 9.12.

16.9. Sauvakävelykerhon toiminta käynnistetty

Sauvakävelykerhon toiminta herätettiin uudelleen henkiin tauon jälkeen. Maanantaina 16.9. kymmenen senioria lähti alkuverryttelyn jälkeen Seurojentalon pihalta noin tunnin mittaiselle lenkille rautatieaseman suuntaan.

Porukka jakautui lähdön jälkeen sovitulla tavalla eri tahtia käveleviin ryhmiin, jolloin jokainen sai nauttia itselleen sopivasta vauhdista ja matkasta. Hyvältä tuntui tällainen järjestely ja sitä päätettiin noudattaa jatkossakin.

14.10. Sauvakävelykerho kokoontui Hirvihaaran hiihtomajalle
Tätä kävelykierrosta voi luonnehtia sanonnalla " sateen sattuessa sateessa". Mutta koska seniori ei ole tehty sokerista niin urheita sauvakävelijöitä oli kosteallakin säällä liikkeellä.

11.11. Sauvakävelykerho kokoontui Hirvihaaran hiihtomajalla
Yhdeksän seniorin voimin testattiin kävelyn ohessa uudet Hirvihaaran kuntoportaat. Hyviksi todettiin.