Edunvalvonta

Yhdistyksemme edustajat Piirin syyskokouksessa Loviisassa v.2018

Yhteistä edunvalvontaa yhdessä toimien

Jäsenyytesi on meille, koko liitolle, tärkeä. Vaikka et itse osallistuisi aktiivisesti edunvalvontatyöskentelyyn, jäsenyytesi kasvattaa joukkoamme ja sen myötä painoarvoamme, kun pyrimme vaikuttamaan meitä kaikkia koskeviin asioihin.


Paikallisesti Mäntsälän kunnassa

Mirkku Koskenkanto on yhdistyksemme edustaja ikäihmisten neuvostossa. Neuvosto on järjestänyt erilaisia tilaisuuksia ja tehnyt aloitteita ikäihmisten palvelujen parantamiseksi.

Neuvosto on oiva kanava vaikuttaa paikallisella tasolla, kunnassa, ikäihmisten ihmisarvoiseen elämään, kerätä tietoa ja palautetta palveluiden tarvitsijoilta toimimalla yhdessä muiden eläkeläisjärjestöjen kanssa.

Ikäihmisten neuvoston kokousten esityslistat ja pöytäkirjat löydät Mäntsälän kunnan nettisivuilta tämän linkin takaa.


Uudenmaan Kansallisen Senioripiirin alueella

Lue lisää Uudenmaan Kansallisen Senioripiiri ry:n sivuilta.


Valtakunnallisesti

Lue lisää kattojärjestömme Kansallinen senioriliitto ry:n  ja Eläkeläisliittojen etujärjestö EETU ry:n sivuilta


Vinkkejä tietolähteistä

Tietoa yksityisistä kotihoito-, koti- ja siivouspalveluista

Mäntsälän kunnan nettisivuilla on hyvää informaatiota mm. yksityisistä sosiaalipalveluista ja kotipalvelun arvonlisäverottomuudesta. Samoilla sivuilla on myös Mäntsälän kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut ylläpitämä rekisteri yksityisistä kotipalvelun tukipalvelutuottajista.
Sivut löytää kunnan nettisivuilta reitillä Asuminen ja ympäristö -- Ikäihmisten palvelut  --  Yksityiset palveluntuottajat tai helpommin tämän linkin Yksityiset palveluntuottajat kautta.