Museokerho

Kerhopäivä joka kuukauden kolmas keskiviikko
lukuunottamatta kesä-, heinä-, elo- ja joulukuuta.

Vetäjä ja lisätiedot :
Mirkku Koskenkanto, 0400 507 969, mirkku.koskenkanto@gmail.com

Tarkemmat tiedot retkistä löytyy aina tältä sivulta ja Mäntsälän Uutisten seurapalstalta noin viikko etukäteen.

Seuraavat kerhopäivät; Vuoden 2020 tulevia museokerhon retkiä

Seuraa ilmoittelua: Kotisivut + Mäntsälän uutiset

Ke 19.2.20  Lähtö Z-junalla 9.44 Mäntsälän asemalta. SUOMEN VALOKUVATAITEEN MUSEO Kaapelitehtaalla. Näyttely Vivian Maier: Omakuva ja sen varjo. Mahdollisuus käydä myös Teatterimuseossa ja Hotelli- ja Ravintolamuseossa, jotka toimivat samassa kiinteistössä. Sisäänpääsy kaikkiin museokortilla.

Ke 18.3.20 VILLA WECKSTRÖM. Björn Weckströmin kotimuseo Espoon Suvisaaristossa, os: Vähälahdentie 10, 02360 ESPOO. Opastetun kierroksen hinta per hlö 25,-€. Max osallistujamäärä 20 hlö. Lisäksi tulee matkan hinta.

Ke 15.4.20 SUOMEN KANSALLISMUSEO, Mannerheimintie 34, Helsinki. Perusnäyttelyt ja näyttely INKERILÄISET - unohdetut suomalaiset (Meri Koutaniemen kuvat sekä Lea ja Santeri Pakkasen haastattelut&muistot).

Ke 20.5.20 ? Mahdollisesti KAISANIEMEN KASVITIETEELLINEN PUUTARHA, mikäli osallistujia vielä toukokuussa löytyy.

Aiemmat kerhopäivät 2020

Ke 15.01. vierailimme Musiikkimuseo FAMESSA, museo on avattu lokakuussa 2019 ja toimii Pasilassa Kauppakeskus Triplan 3. kerroksessa.

15.01.2020 Musiikkimuseo FAME, kauppakeskus Triplassa, Pasilassa
Aira Samulinin tanssikurssilla...
Monenlaisia mahdollisuuksia kokea musiikin hurmaa.
VR-laseilla vierailu Esa-Pekka Salosen johtamassa konsertissa... tahtipuikkoa piti hieman väistellä

Alla kuvia museokerhon retkiltä vuonna 2019

Joulukuun retki 18.12.19