Covid-19 vaikutukset toimintaamme

Koronavirus-pandemian johdosta maan hallitus ja viranomaiset ovat asettaneet rajoituksia, joiden vuoksi myös Senioriliitto ja sen Uudenmaan piiri ja Mäntsälän seniorit ovat joutuneet rajoittamaan toimintaansa rajusti.

Mäntsälän seniorien hallitus on päättänyt kokouksessaan 23.4.2020 jatkaa toimintojen peruutuksia ja rajoituksia kesäajalle ja päättänyt peruuttaa yhdistyksen allamainitut tapahtumat touko- elokuulta :

Touko-heinäkuulta peruutettu

Sauvakävelytapahtuma 6.5., Mäntsälän kesän avaus 16.5., Ranta-näytelmä/Mäntsälän teatteri 17.5., Kuukausitapaaminen 14.5., Nikinojan kyläretki 28.5., Seitsemän veljestä-näytelmä/Orimattilan teatteri 1.7.

Elokuulta peruutettu

Retki Turkuun ja Samppalinnan kesäteatteriin peruutettu. Samppalinnan kesäteatteri on ilmoittanut, että Mielensäpahoittaja musikaali siirretään ensi vuoteen 2021.

Osallistumisesta Harrastusmessuille 22.8.päätetään myöhemmin tilanteen mukaan.

Kerhojen toiminta

Peruutettu kaikki toiminta elokuun loppuun saakka. Kerhojen toiminnan jatkumisesta syyskaudella päätetään ja informoidaan erikseen myöhemmin kesällä korona-pandemian tilanteen mukaan.
Poikkeuksena on golf-kerhon toiminta. Golf-kerho voi kesän aikana toimia Hirvihaaran golfin koronavirusohjeiden mukaan. Toukokuussa alkaa golfsenioreiden yhteinen ajanvaraus Hirvihaaran golf-kentällä, mutta pelaaminen on mahdollista vain kahden hengen ryhmissä.

Kalenterissa on vielä toistaiseksi perinteinen 11.8. pelattava golf-ystävyysottelu Hyvinkään, Mäntsälän, Olarin ja Porvoon kesken. Seurataan korona-tilannetta ja katsotaan, voidaanko ystävyysottelu pelata.

Kuukausitapaamiset

Tämän hetken tietojen mukaan seuraava ja syksyn ensimmäinen kuukausitapaaminen olisi torstaina 17.9. Kulttuurimeijerillä. Lopullinen päätös syyskuun kuukausitapaamisen järjestämisestä tehdään myöhemmin kesällä.

Muutoksia ja peruutuksia Senioriliton ja Uudenmaan piirin toiminnassa

Piirin kevätkokous 3.4.2020 on siirretty pidettäväksi pe 4.9.2020 Tikkurilassa.
Piirin syyskokous suunnitelman mukaan 18.11.2020, järjestää Nummi-Pusula, paikka Seurakuntasali.

Piirin golftapahtuma 26.5.2020 Tuusulassa on siirretty pidettäväksi 25.5.2021.

Senioriliiton liittokokous Savonlinnassa 3.-4.6.2020 on siirretty pidettäväksi 6.-7.10.2020.

Patina-golf 2.6.2020 Kerimäellä on siirretty pidettäväksi 5.10.2020.

Piirin kesäjuhla to 11.6.2020 Lohjalla on peruttu.

Mikäli näistä peruutuksista ja muutoksista on kysyttävää, niin hallituksen jäsenet antavat mielellään lisätietoja. Syyskauden toiminnasta päätämme myöhemmin pandemian tilanteen mukaisesti  ja tiedotamme näillä kotisivuillamme, Mäntsälän Uutisten seuratoimintapalstalla ja sähköpostilla.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme ja noudatetaan kärsivällisesti pandemian aiheuttamia rajoituksia jokapäiväisessä elämässämme.

Tapaamisiin viimeistään syksyn koittaessa niin kerhojen, retkien kuin muidenkin tapaamisten tiimoilla.